Orange Blue Terminal Eemshaven, de juiste keus

In de Nederlandse Eemshaven exploiteert Orange Blue Terminals B.V. de veelzijdige en trimodaal ontsloten Orange Blue Terminal Eemshaven. Aan de Julianahaven ontstaat een multi-purpose terminal met ca. 250.000 m2 logistiek oppervlak en 694 meter aan kaden. Zijn voorzieningen en ligging maken de nieuwe terminal geschikt voor de overslag van elk type goederen. De diensten voor de energie-industrie zullen een speerpunt vormen: De toekomstige 21 offshore-windparken in de Noordzee kunnen vanuit de Eemshaven snel en soepel bevoorraad worden. Buss Port Logistics zal als ervaren leverancier van havendiensten de terminal exploiteren.

Deskundigheid en ervaring in de vennootschapsstructuur:

Buss Port Logistics
Buss Port Logistics heeft een meerderheidsbelang in Orange Blue Terminals B.V. Buss Port Logistics ontwikkelt transportoplossingen op maat voor diverse goederen – op eigen terminals, bij klanten in de fabriek of op iedere andere locatie. De logistiekspecialist exploiteert efficiënte multipurpose terminals voor stuk- en bulkgoederen, heavy lift, containers, projectladingen en componenten voor offshore windparken met vestigingen in Duitsland, Nederland en Turkije. Overige havendiensten zoals verstuwen, vastsjorren en verankeren maken het portfolio compleet. Daarnaast plant en ontwikkelt Buss Port Logistics nieuwe havenfaciliteiten en exploiteert als logistiekspecialist voor offshore windenergie basis-, productie- en servicehavens in Eemshaven, Sassnitz en Stade.

Broekman Logistics
Broekman Logistics is een full service logistiek bedrijf gespecialiseerd in vervoer over zee, de weg, het spoor, door de lucht en multimodaal transport. Wereldwijd zorgen wij voor Value Added Logistics en Value Added Services, zoals de opslag en distributie van goederen. Als betrouwbare logistieke partner willen wij onze klanten op alle denkbare vlakken ondersteunen.

 

CONTACT

Orange Blue Terminals B.V.
Westlob 8
9979 XJ Eemshaven

Telefoon: +31 596516-330
Fax: +31 596516-800
info@orange-blue-terminals.nl
www.orange-blue-terminals.nl